banner-stlajk

Praznovanje rojstnega dne

RD 1 spZnotraj okolja Bumbar parka, kjer otroška domišljija in adrenalin dobita krila, smo za vašega otroka pripravili nepozabno praznovanje rojstnega dne.

Izbirate lahko med praznovanjem rojstnega dne, kjer je celotno praznovanje rojstnega dne namenjeno samo igri in zabavi otrok na igralih Bumbar parka, ali rojstnim dnem, kjer je praznovanje rojstnega dne povezano z določeno temo, ki je blizu otrokom.

Število animatorjev, prisotnih pri praznovanju rojstnega dne, je odvisno od števila otrok. Pri tematskem praznovanju rojstnih dni je število animatorjev odvisno tudi od izbrane teme praznovanja rojstnega dne. 

Hkrati vam ponujamo izbiro dodatnih zabavnih aktivnosti, ki naredijo rojstni dan še bolj enkraten.

RD 2 spSestavite si čisto svoj paket praznovanja rojstnega dne vašega otroka. Vi ste tisti,ki najbolje poznate svojega otroka, kajne?

Pri praznovanju rojstnega dne, kjer je praznovanje povezano z določeno temo, lahko izbirate med tremi temami praznovanja za deklice in tremi za fante. Odvisno od želja vašega otroka. Vsak rojstni dan je zgodba zase, a pri vsakem se najprej prelevimo v svoje nove vloge. Domišljija otrok dobi krila in z njo poletimo dogodivščinam naproti.

Pri vsakem tematskem praznovanju rojstnega dne sodelujeta najmanj dva animatorja, seveda v različnih vlogah.

BB 2Prva ura praznovanja je namenjena sami izvedbi vsebine rojstnega dne, če izberete praznovanje z določeno temo, ali igri in zabavi, če se ne odločite za tematsko praznovanje. Sledi pogostitev, ko se lačni in žejni vrnemo iz našega potepanja po domišljijskem svetu.  

Praznovanje rojstnega dne se zaključi z voščili slavljenki ali slavljencu, pesmico Vse najboljše za te, darilom za slavljenko ali slavljenca in torto. Kakšen rojstni dan pa je, če ni torte s svečkami, kajne? 

Dajemo vam zagotovilo, da se na praznovanju rojstnega dne zavestno izogibamo elementom nasilja, če tema v originalu vsebuje elemente nasilja. 

Kaj vključuje praznovanje rojstnega dne?

  • Praznovanje rojstnega dne v skupni dolžini dveh ur za deset otrok
  • Izvedba vsebine teme praznovanja, če ste izbrali tematsko praznovanje rojstnega dne, s stalnim sodelovanjem dveh animatorjev (predviden čas: 60 minut)
  • Občasna prisotnost dodatnih animatorjev glede na temo praznovanja ali potrebe otrok
  • Pogostitev vseh udeležencev 
  • Darilo za slavljenca 
  • Torta s svečkami za rojstni dan 
  • Vabila na praznovanje rojstnega dne 

 Kakšne dodatne možnosti zabavnih aktivnosti vam ponujamo

  • Poslikava obraza po želji otrok (45 minut)

Kakšna je pogostitev otrok na rojstnem dnevu?

BB 70Vsako praznovanje rojstnega dne vključuje pogostitev otrok. Otroci imajo na izbiro toast, pizzo, pomfrit, piščančje medaljončke ali palačinke. Za žejo je dobro poskrbljeno. Otroci lahko izbirajo v neomejeni količini med jabolčnim sokom, ledenim čajem, juiceom, coca-colo ali fanto. Izbirate lahko med tremi vrstami rojstnodnevnih tort: čokoladno, sadno in mešano (čokoladno-sadno). Poskrbimo za svečke in lahko za napis (predhodni dogovor). V primeru, da želite prinesti svojo torto, nas o tem predhodno obvestite. Na samo ceno praznovanja rojstnega dne to ne vpliva.

Kako je s fotografiranjem praznovanja rojstnega dne?

BB 42Fotografiranje praznovanja rojstnega dne ne izvajamo. Če želite fotografije s praznovanja rojstnega dne, lahko fotografiramo z uporabo vašega fotoaparata. To pomeni, da predate animatorju fotoaparat in poveste svoje želje glede fotografiranja dogodka. Po praznovanju vam fotoaparat vrnemo. Sami poskrbite za nadaljnjo distribucijo fotografij, kar pomeni, da nam fotografije ne posredujete z namenom distribucije fotografij z naše strani.

Omogočamo vam tudi fotografiranje praznovanja rojstnega dne  s strani profesionalnega fotografa. Z nami sodeluje g.Albin Bezjak (telefon: +386 (0) 51 614 085). Glede samega fotografiranja se dogovorite osebno z njim sami brez posredovanja Bumbar d.o.o..

Naša priporočila, da bo rojstni dan res nepozaben

RD 6 spPriporočljiva starost otrok je od štirih let naprej. Praznovanja rojstnega dne se lahko udeleži tudi mlajši otrok, a izjemoma po predhodnem dogovoru.  Rojstni dnevi so namenjeni skupini do deset otrok. Lahko se ga udeleži tudi večje (ali manjše) število otrok, a si v primeru večjega števila pridržujemo pravico do prilagoditve/ spremembe programa. Enako velja v primeru, da so otroci mlajši od priporočljive starosti. 

Zabave se lahko udeležijo tudi otroci z alergijami, dietami (brez glutena, ipd.) ali drugimi zdravstvenimi problemi. V sodelovanju s starši poskrbimo za primeren jedilnik, da otroci niso prikrajšani za zabavo. Enako velja za otroke s posebnimi potrebami (gibalno omejenostjo, ipd.). V tem primeru zagotovimo dodatno prisotnost animatorja ali praznovanju prisostvujejo starši (predhodni dogovor).

BB 20Prosimo vas, da nas na vse posebnosti in dodatne potrebe vaših otrok predhodno opozorite, ko se dogovarjamo o sami izvedbi praznovanja rojstnega dne vašega otroka.

Priporočamo vam, da otroke oblečete v lahka, zračna in udobna oblačila. Najbolje, da so otroci oblečeni v več tanjših kosov oblačil, ki jih lahko sproti oblačijo ali slačijo. Prav tako naj imajo otroci obute primerne lahke, zračne čevlje ali copate, ki ne drsijo.

Za zdravje neprimerno oblečenih in obutih otrok ne prevzemamo nobene odgovornosti.

Kako je z rezervacijo praznovanja?

Rezervacija praznovanja rojstnega dne se lahko izvede na telefonsko številko 051 619 142 (Tadej). V primeru, da ne bomo dosegljivi na tem telefonu, nas lahko kontaktirate tudi  tukaj. V vsakem primeru vas bomo poklicali čim prej nazaj. Preko telefona se dogovorimo o vseh podrobnostih praznovanja. Hkrati vas prosimo, da nas opozorite na vse posebnosti, ki so po vašem mnenju pomembne za samo praznovanje rojstnega dne vašega otroka, in dodatne potrebe vašega otroka ali otrok, ki se bodo udeležili praznovanja rojstnega dne (število otrok, starost otrok, posebne zdravstvene zahteve, otroci s posebnimi potrebami, ipd.). V okviru rezervacije praznovanja rojstnega dne se dogovorimo tudi glede vseh vaši ostalih želja (dodatne zabavne aktivnosti, napis na torti, fotografiranje, način posredovanja vabil, ipd.).

Kakšna je cena praznovanja rojstnega dne?

Bumbar RD cenik