Bumbar talenti

Izbor Bumbar talenti se odvija enkrat mesečno pod Spidijevo taktirko in sicer v nedeljo ob 15.uri. Vse informacije lahko dobite na info točkah: 

  • KAKTUS INFO TOČKA V BUMBAR PARKU,
  • spletni strani www.bumbar.si 
  • Bumbar strani na Facebooku 
  • Youtube  Kaktus TOP 8 

Bumbar igre 39Otroci se lahko prijavijo na izbor Bumbar talenti v tri različne kategorije: od 3 do 7 let, od 8 do 11 let in od 12 do 15 let. Na obrazcu »Prijavnica na Bumbar talent« je potrebno posebej označiti, v katero kategorijo glede na leta se vaš otrok prijavlja. Prijavnico je potrebno prinesti v Bumbar park na KAKTUSOVO INFO TOČKO. Na osnovi oddane prijavnice otroke razporedimo v proste termine. V vsakem izboru Bumbar talenti izbiramo v vsaki kategoriji med petimi otroci. V kolikor je prijav več znotraj posamezne kategorije, se upošteva datum prijave in se prijavnice prenesejo v izbor Bumbar talenti za naslednji mesec. 

Napoved dogodka  Bumbar talenti je objavljena na spletni strani www.bumbar.si v Napovedniku dogodkov in na Bumbar strani na Facebooku.

Kako poteka izbor Bumbar talenti?

Seveda brez Spidija ne gre. Če je še košček strahu ali dvoma v otroku, ga Spidi s svojo spontanostjo in nerodnostjo takoj prežene. Karamba, če ni res! Tako bi rekel seveda Spidi.

 V kategoriji od 3 do 7 let lahko nastopajo otroci tudi brez glasbene podlage. V ostalih dveh kategorijah (v kategoriji od 8 do 11 let in v kategoriji od 12 do 15 let) je obvezna glasbena podlaga. Otroci izberejo matrice, ki so objavljene na seznamu pesmi na Bumbar strani na Facebook. Če želijo, lahko otroci matrico brez glavnega vokala prinesejo s seboj. 

Seveda ni nujno, da otroci samo pojejo. Svoj talent lahko pokažejo tudi z igranjem na instrument, plesom, čarovnijami… Možnosti je neskončno, kajne?

Vsi nastopajoči morajo biti v Bumbar parku eno uro in pol (90 minut) pred samim pričetkom prireditve. Seveda ni nobenega izbora Bumbar talentov brez navdušenih navijačev. Pričakujemo jih v največjem številu, saj so še kako pomembni za samo spodbudo nastopajočim, za njihovo čim boljšo uvrstitev in morda celo zmago na velikem finalu Bumbar talentov 15.junija. Takrat bomo izbrali BUMBAR TALENT za vsako kategorijo posebej. 

Nastop vseh BUMBAR TALENTOV snema BK TV. Posebna strokovna žirija bo ocenjevala nastopajoče na polfinalni (18.maj 2014) in finalni prireditvi (15.junij 2014). Takrat bodo z nami tudi sponzorji Euroval, Qlandija Maribor, BK TV in seveda Bumbar park, ki bodo poskrbeli za glavne nagrade. Ne, ne bodo samo glavne nagrade, ampak veliko praktičnih nagrad in presenečenj. 

NIČ ČAKAT! NIČ BAT! SAMO POGUM ZBRAT!    

POGUMNO!!!  PRIJAVITE SE!!!

O vsem, kar se je dogajalo na izboru Bumbar talentov pa lahko preberete na Ga-Ga Bumbar in na Noro smo se zabavali, kjer bodo objavljene tudi fotografije vsakega posameznega izbora Bumbar talentov.