BUMBAR NOVO MESTO

Bumbar ima svoj Bumbar park tudi v Novem Mestu. Če se mudite na Dolenjskem ali ste z Dolenjske, prisrčno vabljeni v igralnico Bumbar parka, ki se nahaja v prostorih Qlandije v Novem Mestu, Otoška cesta 5, 8000 Novo Mesto. Med nakupi v trgovskem središču Qlandija se ustavite še pri nas, da se vaši otroci nekoliko razvedrijo in razigrajo. 
 
Bumbar NM 1
 
Igralnica Bumbar park se nahaja na prostoru, velikem približno 150 m2. Namenjena je otrokom starim, od 3 do 12 let. Oblikovana in narejena je tako, da je igra varna za otroke,  a vseeno razburljiva. Vsa igrala in tla so namreč oblazinjena. Otroci lahko raziskujejo, plezajo in se lovijo po celotni igralnici, ne da bi starše skrbelo, da se bodo pri igri poškodovali.   Igralnica je testirana in ima več certifikatov, ki dokazujejo, da prenese še tako živahne otroke. Saj je prav, da so otroci živahni, kajne?
 
Bumbar NM 2 
 
Igralnica vsebuje različne kotičke, primerne za skrivalnice, do katerih je možno priti preko različnih plezal. Brez tobogana, ki je otrokom vedno v resnično veselje, seveda ni nobene prave igralnice.  V enem izmed kotičkov je bazenček, napolnjen z raznobarvnimi žogicami.  Igralnica ima tudi igrala, namenjena najmlajšim otrokom. Naši najmlajši "nadebudneži" se zelo radi zadržujejo v njihovem delu igralnice in se prepuščajo otroški domišljiji in igri. Tudi tukaj najdemo plezala, toboganček in bazenček z žogicami, prirejen posebej zanje. Tako se najmlajši lahko igrajo,  se brezskrbno prepustijo igri in svoji domišljiji, ne da bi jih pri tem motili nekoliko večji "nadebudneži".
 
Bumbar NM 3
 
V igralnici Bumbar park v Qlandiji v Novem Mestu lahko otroci praznujejo rojstni dan. Vaši najmlajši bodo doživeli čudovito rojstnodnevno zabavo, ki je še dolgo ne bodo pozabili. Praznovanje rojstnega dne seveda vključuje pogostitev, ki je organizirana v sosednjem lokalu. Cena praznovanja za deset otrok je 120,00 EUR. Za vsakega otroka manj ali več se odbije ali doplača 10,00 EUR. Praznovanje rojstnega dne vašega otroka lahko rezervirate na telefonski številki 070 483 188 (Analina).
 
Bumbar NM 4 
 
Kdaj je odprt Bumbar park v Novem mestu? Od ponedeljka do četrtka od 15:00 do 20:00 zvečer, v petek od 15:00 do 21:00. V soboto smo odprti od 10:00 do 21:00 in v nedeljo od 10:00 do 15:00 ure. Kaj naj še rečemo?! Pridite, kadar zavijete v Qlandijo v Novem Mestu, tudi k Bumbarju! Z veseljem pričakujemo vaše otroke v naši igralnici Bumbar park v Novem Mestu. 
 
Bumbar NM 5