Krompirjeve počitnice v Bumbar parku

Bumbar KP ok2014 2Počitnice so enkratna priložnost, da popestrimo skupaj z Bumbarji in Bumbarkami dogajanje v Bumbar parku.

Vsak dan počitnic, od 25.10. do vključno 01.11. 2015 od 17.00 do 19.00 ure, bodo potekale različne zabavne aktivnosti za otroke.

Rrrrrr... kako bo luštno!

Rdeča nit vseh je zabava in igra za otroke in sprostitev, da se bomo polni energije lahko vrnili v šolske klopi.

Kaj se bo dogajalo v Bumbar parku?

25.10.2015:

Palacinke 1Si ne želite odrasti? Si ne želite več v šolo? Točno takšne »pregrešne« misli se podijo po glavah našima dvema Bumbarkama.  Na poti iz šole sta, navdušeni nad popolno svobodo in večni razigrani svet Petra Pana, ugotovili, da pravzaprav ne želita več v šolo. Kaj si želita? Igrati! In sladkarije! Predvsem pa ne želita odrasti. Sredi poti iz šole se tako zagovorita, da zaideta v svet gusarjev. Z ostalimi otroci se začne rajanje z otroškimi pesmicami, ples, zabava in norenje.


26.10.2015:

Palacinke 2Dan za palačinke in »pižama party«.  

Pekli bomo  palačinke z nadevom po izbiri (cena palačink: 1,00 EUR), medtem ko bomo imeli »pižama party«.  

Otroci, ki pridejo v pižamah  imajo prost vstop. Skupaj bomo rajali, se igrali na igralih in… zabavno bo.

Prinesite »poušterčke«!

27.10.2015:

Bumbar KP okt2014 1Delavnica poslikava obrazov. Naše obraze bomo poslikali v najbolj grozne čarovnice in risane junake. 

28.10.2015:

Iščemo Bumbarja. Zakaj? Ker so ga ukradli gusarji. Le kaj bi Bumbar park brez svoje čebelice?! Po igralih in zunaj Bumbar parka so nam gusarji  skrili  skrivnostna sporočila. Vsi otroci se bomo zbrali in premagali številne ovire in prepreke, ki so nam jih nastavili gusarji, da bomo z skupnimi močmi odprli čarobni prehod, ki bo osvobodil našo čebelico, našega Bumbarja.


Bumbar KP okt2014 329.10.2015:


Različne delavnice: s pomočjo otrok bomo izdelovali pajke, buče, pomarančna strašila itd., Nato bomo okrasili Bumbar park za noč čarovnic.


30.10.2015:

Razigrano otroško tekmovanje:  priredili bomo tekmovanja med otroci, kjer bodo trije zmagovalci  prejeli vstopnico v magični svet. V tem magičnem svetu si lahko zmagovalci  pobašejo toliko  sladkarij, kolikor jih  lahko zmagovalec odnese domov. Vendar ne bo vse tako preprosto. Tukaj je še zlobna čarovnica in sladkarije so njene. Če te ujame, te bo pohrustala kot  je nameravala Janka in Metko.

Bumbar park okt2014 431.10.2015:

Noč čarovnic ali halloween party: vsaka čarovnica, zombi, in podobne grozljive maske imajo prost vstop.  Naučili se bomo koreografijo s plesno šolo KUŠ NI ME in imeli čisto pravo predstavo za starše. Starši se seveda lahko pridružijo. 


01.11.2015:

Izgon čarovnic iz Bumbar parka: zabavna, komična predstava o dveh čarovnicah, ki sta zelo nerodni in si med seboj delata preglavice. Za konec ju bodo morali otroci pregnati iz Bumbar parka. Čarovnice, hitro v svoje brloge, čarat magične uroke za naslednje leto.