Božičkovanje v Bumbar parku

Božič 1V petek, 26.decembra 2014, ob 17.00 uri  bo v Bumbar parku dolgo pričakovano  »Božičkovanje«.

 

Kako? Saj bo vendar božič že dan prej? In kaj potem?! Božiček mora toliko prehoditi v teh dneh, se spustiti po toliko dimnikih, da bo malo prilegel, preden pride v Bumbar park.

 

Tako kot vedno v Bumbar parku, bo tudi tokrat predvsem veselo. Zraven polnega meha smeha pa bomo dodali še nekaj vzgojne »začimbe«.

 

Božič 5Naši animatorji za otroke pripravljajo smešno  predstavo o dveh »škratkah«. Ne veste, kdo so »škratke«?! Ja, škrati, ki so deklice!

Dve škratki, najboljši prijateljici, se bosta tokrat prepirali za največji paket na vsem svetu. Zgodba bo vključevala nekaj poučnega za otroke. Saj poznate tisto: »Kjer se prepirata dva, tretji dobiček ima!« Na koncu bodo otroci seveda dobili sladkarije.

Prav tako  pa bodo lahko jedli palačinke za 1,00 EUR s čokolado ali marmelado. Njami, kajne? 

Božič 6Po predstavi bomo z otroci klicali Božička. A glej ga zlomka! Zaradi nagajivih »škratk«, ki se samo  kregata, Božička ne bomo uspeli priklicati.  Priklicali bomo  Bumbarja. Skupaj z Bumbarjem se bomo naučili ples, ki bo končno pomagal vsem otrokom priklicati Božička.  Seveda Božiček vedno nekaj prinese, tokrat polno skledo sladkarij.

Sledilo bo rajanje in plesanje s »škratkami«. V času rajanja se bodo lahko otroci tudi maskirali in prepustili naši umetnici Ivani. Ja, tudi poslikave obrazov si bomo »privoščili«.

Torej… Vabljeni, dragi otroci, na Božičkovanje v Bumbar park.