KUŠ NI ME! Zakaj pa ne!

Bumbar KUSMINETorej pridi! Kam? Na ples! A ne govoriš o poljubljanju? Kakšen ples sedaj? Saj je tudi ples en dolg čudovit poljub mehkobe, skladnosti, dotikov, drsenja, poskokov, obratov…

Mi smo za ples! Ker nam se pleše. Na veliko. Ves čas. Noro. Zabavno.

Zakaj ne bi pripeljali ples kar v Bumbar park? Rečeno storjeno. Mi in KUŠ NI ME. Doollgggg poljub!

Nič ne razumem! Saj tudi mi nismo.

 

A KUŠ NI ME je pravzaprav KLUB KULTURE, UMETNOSTI IN ŠPORTA »NI ME« ali krajše KLUB KUŠ NI ME.  Društvo iz Miklavža ob Dravi.

KUŠ NI ME začenja letos s plesnimi delavnicami v Bumbar parku.

Že naslednji teden, v torek, 02.septembra, se začne delavnica SMOOTH HOPPER'S Maribor. Če imaš nekje med 14 in 18 let, pridi! Zbiramo prijave k že obstoječi skupini, ki jo vodi Maja Štefan. Plesna delavnica bo vsak torek in četrtek med 17.00 in 18.30.  Saj poznaš naše geslo: Nič čakat, nič se bat! Sam prit', ker nimaš nič za zgubit!

Falutek 1200pxPa nazaj k društvu KUŠ MI NE. Posrečeno ime. KUŠ NI ME, KUŠ NI ME… Meni se ga kar ponavlja. A tebi tud'?

V sodelovanju s KUŠ NI ME se bodo v Bumbar parku odvijale  plesne delavnice. Katere in nekaj več o KUŠ NI ME pa naslednjič.

Za enkrat spoznaj še samo Falutka. Falutek? Ja, Falutek. A ni totalno skuliran? 

Kliči na 040 858 785. Ali pošlji mail na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Razgibaj življenje s KUŠ NI ME!