Bumbar na Sončkovi paradi plesa v Slovenj Gradcu

Bumbar park 1 SlGTako je to z nami. Če otroci ne morejo do nas, pa gremo mi k njim.

Tokrat v Slovenj Gradec, kjer se bomo v nedeljo, 29.junija 2014, udeležili Sončkove parade plesa, ki jo organizira Koroški radio.

Kje se bo vse skupaj odvijalo? Tam, kjer je največ prostora! Na Aerodromu Slovenj Gradec

Če bi lahko, bi s seboj odnesli našo piratsko ladjo s toboganom vred. No, tam bi imela nedvomno dovolj prostora, a po Dravi navzgor ne gre zaradi vseh teh elektrarn (še dobro, ker imamo dovolj elektrike, kajne?) in mostov.

Bumbar park 2 SlGNa cesti pa bi verjetno naredila prvovrsten zastoj. Saj, če je pa cesta po Dravski dolini tako ozka!

Zato bomo s seboj prinesli napihljivi grad. Že otroci na Mariborskem otoku 15.junija 2014 so se ga neskončno razveselili. Kako se ga bodo šele naši mali Bumbarji in Bumbarke s Koroške, ki ne morejo vsak dan v Bumbar park. Morda pa se nam bodo med počitnicami večkrat pridružili.

Seveda brez naših super animatorjev tudi tokrat ne bo šlo! Kaj vse bodo skupja z otroci ustvarjali, boste morali pogledat kar sami. No, saj bomo objavili fotografije na naši spletni strani in FB.

Bumbar park 3 SlGKaj se bo dogajalo na prireditvi? Prijazna ga.Nataša nam je zaupala, da bodo z izjemo  raznih ustvarjalnih delavnic za otroke, še cel koš dogodkov. Pride frizer, ki bo  najmlajšim urejal pričeske, plesali bomo zumbo, otroci si bodo lahko poslikali obraze in seveda... Brez glasbe tudi tokrat  ne gre. Zabavali nas bodo Čuki in Tanja Žagar. Skratka, veselo in zabavno bo, pravi ga.Nataša.

Ja, mi pridemo. Bumbarji in Bumbarke, pridite še vi!