Bumbarji na Mariborskem otoku "zakladov"

Bumbar park otok 2Bumbarji iz Bumbar parka smo to nedeljo, 15.06.2014, »zasedli« Mariborski  otok.  

Naše skrivne karte zakladov Slovenije so nam pokazale zelo močno sevanje, da bi lahko bil tega dne prav na tem otoku skrit zaklad. Seveda je bil! Cel kup veselih, nasmejanih, soncu, vetru in vodi predanih malih Bumbarjev in Bumbark.

Kako veselo je bilo, najbolje prikažejo fotografije.

 

Album fotografij si lahko pogledate na Facebook strani Bumbar parka.

Bumbar park otok 1Pravzaprav je bila v nedeljo otvoritev kopalne sezone na Mariborskem otoku. Hkrati so organizatorji pripravili še tek na 5 in 10km. Tudi Bumbar se je s svojimi animatorji iz Bumbar parka udeležil dogodka. Imeli smo čisto svoj kotiček, kjer smo ves dan animirali otroke skozi igre, pogovore in množico razvedrilnih zadev.

Seveda smo s seboj prinesli napihljiv trampolin. Otroci so  »noro« uživali, skakali, se lovili, boksali in tekmovali, kdo bo vrgel več žogic skozi napihljiv obroč, ki je pritrjen na trampolin. Z otroci smo izdelovali risbice, pahljače in zgibanke v obliki likov in živali.

Bumbar park otok 3Nekateri so se preizkusili v balinanju in keglanju ter igranju nogometa. Kaj bi drugega, če pa je svetovno prvenstvo v nogometu, kajne?

 

Zelo smo se razveselili udeležbe staršev. Aktivno so se vključili v vse aktivnosti, ki smo jih pripravili za Bumbarje in Bumbarke. Pokazali so, da še vedno znajo poiskati otroka v sebi. Super ste!

Seveda smo izkoristili priložnost in ponudili 50% popuste v obliki letakov, v katerih je bil bon  za 50% popust ob plačilu vstopnine v Bumbar park.

 

Ste zamudili dogodek na Mariborskem otoku? Veseli bomo, če nas boste obiskali v Slovenj Gradcu, kjer bomo prav tako pripravili pravo Bumbar »čago«. Korošči še posebej vabljeni!

A o tem kdaj drugič.