bowling-banner1

Bumbar, pokaži, kaj znaš?

Bumbar igre 13Bumbar, pokaži, kaj znaš? je zabaven dogodek za otroke in družine, ki se odvija na osrednjem prostoru Bumbar parka. Zabavni dogodki so v prvi vrsti namenjeni zabavi in igri ter imajo predvsem namen druženja in sprostitve tako otrok kot celotnih družin. Takšen je tudi Bumbar, pokaži, kaj znaš?.

Zakaj ne bi spoznavali drug drugega tudi na ta način? Morda se najdemo v skupnih zanimanjih, interesih in konjičkih, z drugimi družinami in spletemo na tej osnovi trdne prijateljske vezi.

Nič ni dragocenejšega v življenju kot družina in prijatelji, kajne?

Bumbar igre 35Kaj sploh lahko pokažemo? Vse. Skoraj vse. Oziroma vse, kar lahko prikažemo na odru Bumbar parka.

Od petja, igranja instrumentov, akrobatskih sposobnosti, plesa, ugank, reševanja križank, žongliranja, reševanja Rubikon kocke, zadevanja v tarčo, napihovanja balonov, vzdržljivosti v stanju na eni nogi, oponašanju živali, hitrostnem risanju portretov, in tako naprej in tako dalje. Domišljija in sposobnosti so res brezmejne, kajne?

Ob prijavi na dogodek Bumbar, pokaži, kaj znaš? je potrebno navesti, kaj je vaš »skrit adut« in ga podrobno opisati.

Seveda so potrebni vsi ostali podatki, da lahko izvedete svojo točko, n.pr. kakšen prostor je potreben za izvedbo (omejeni smo na prostor v Bumbar parku in ob njem), kakšne rekvizite potrebujete oziroma morate vse, kar potrebujete za izvedbo vaše točke prinesti s sabo.  

Bumbar igre 31Na dogodek Bumbar, pokaži, kaj znaš? se prijavijo družine.

Udeleženci so celotne družine ali posamezni člani družin, ki se lahko predstavijo z vsem, kar menijo, da je vredno ogleda. Enako velja, če izvaja točko samo otrok ali otroci. Prisotna mora biti družina, kar vključuje najmanj eno odraslo osebo.

Na dogodek se ne more prijaviti družina brez otrok. Starost otrok, ki sodelujejo pri izvedbi točke, ni pomembna. O tem presodi družina sama. Vodjo družine določi družina sama. Dogodek ni tekmovalne narave. 

Napoved dogodka Bumbar, pokaži, kaj znaš je objavljena na spletni strani www.bumbar.si v Napovedniku dogodkov za  in na Bumbar strani na Facebooku.

Pravila sodelovanja na  Bumbar, pokaži, kaj znaš? 

1. Prijava: družina se prijavi za sodelovanje na Bumbar, pokaži, kaj znaš najmanj teden dni pred samim dogodkom na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. V prijavi mora navesti ime, priimek in starost vseh družinskih članov, ki sodelujejo pri izvedbi točke ter nekaj zanimivih lastnosti o družini sami (od kod prihajajo, koliko je skupaj družinskih članov, kaj radi počnejo, ipd.). Hkrati mora navesti vodjo družine. Družina mora imeti vsaj dva člana, ki sta družinsko povezana. Število družinskih članov navzgor ni omejeno.  Pomembno je, da sodeluje vsaj en otrok. Ob posameznem dogodku lahko sodeluje največ dvanajst (12) družin. Pri prijavi se upošteva vrstni red prijave. Ostale družine se prenesejo v naslednji Bumbar, pokaži, kaj znaš, če tako želijo.

2. Podatki za izvedbo točke: ob prijavi je potrebno navesti podrobno vsebino izvedbe točke, ki vključuje najmanj te podatke: kaj je vsebina točke, koliko časa traja predstavitev, kakšen prostor zahteva izvedba točke, kakšne so tehnične zahteve izvedbe točke, kakšni so rekviziti, ki jih zahteva izvedbe točke. Vse rekvizite in ostale pripomočke, ki so potrebni za izvedbo točke, prinese sodelujoča družina s seboj, saj jih ne zagotavljamo.

Bumbar d.o.o. si pridržuje pravico, da odkloni sodelovanje na dogodku Bumbar, pokaži, kaj znaš, če presodi, da izvedba točke ni primerna za dogodek Bumbar, pokaži, kaj znaš zaradi vsebine ali ostalih zahtev, ki jih pomeni izvedba točke. O tem obvesti družino najkasneje 48 ur po prijavi.

3. Registracija na dan dogodka: uro pred samim začetkom dogodka se mora vodja družine (vsaj spremstvo enega odraslega družinskega člana, če je vodja družine otrok), prijaviti na Info točki v Bumbar parku ter izpolniti uradno prijavnico, s katero pridobi zaporedno številko nastopa družine. V okviru prijavnice predstavnik družine (odrasla oseba) poda soglasje, da družina v celoti prevzema odgovornost za morebitne poškodbe ali druge škode, ki bi nastale s samo izvedbo točke. Hkrati da soglasje podjetju Bumbar d.o.o. za fotografiranje izvedbe točke za marketinške namene (objava na spletni strani www.bumbar.si in bumbar strani na Facebooku