Decembrski polfinalni izbor Bumbar talentov

Bumbar 08dec2014Karamba, saj smo šele bili skupaj na izboru Bumbar talentov v Bumbar parku, pa je že pred vrati nov izbor.

A tokrat čisto drugačen, zelo, zelo, zelo (torej na tretjo potenco zelo) pomemben! V nedeljo, 14.decembra 2014, je polfinale.

Pred 6 člansko žirijo, ki bo delno strokovna, delno pa sestavljena iz strokovnjakov različnih profilov, povezanih s show businessom, se bodo pomerili v vseh  treh kategorijah tako plesne skupine kot pevci.

Prejeli bodo ocene, ki se bodo upoštevale na finalnem nastopu 14.junija 2015,ko se jim bodo pridružili tudi majski polfinalisti. Takrat pa bo šlo za res, to je na izpadanje!

Zaradi velike gneče, ki jo pričakujemo, bomo z vajami pričeli takoj po 12.uri, končali pa ob 14.30 zaradi postavitve kamer. Nastopajoče pozivamo, da čim prej opravijo vajo, sicer se lahko zgodi, da to ne bo mogoče. Brez vaje pa se lahko med nastopom zgodi kakšno neljubo presenečenje …

 

Še posebej prosimo starše, da se posedejo tudi v »oddalnejši« del Bumbar parka, da bodo nastopi lahko nemoteno potekali. Saj že veste, pa bomo povedali tudi tokrat: vse nastope si boste lahko ogledali v Spidijevi oddaji »Kaktus Top 8« na BK TV ob sobotah ob 9.30 s ponovitvijo v nedeljo.