Buenas niñas y niños!

Spidi-2014Pisal je Spidi. Pravi da, ... ah, kar sami preberite! 

 

Buenas niñas y niños!

Karamba, saj nisem več v Mehiki! Pozdravljeni torej, dekleta in fantje. Vam rečem, da je tole menjavanje „meksikanščine“ (no, španščine) in slovenščine kar mala umetnost.

 

Če bi človek potoval iz Mehike v Slovenijo tri mesece, bi šlo, tako pa… zajtrk, aeroplan in večerja že v Mariboru. Karamba, kaj sem že hotel…

LauraBumbar talenti! Ne mi pozabit! To nedeljo je že prvi izbor! In kaj? Kako „in kaj“? Nastop v Bumbar parku na izboru Bumbar talentov vam lahko (tudi, če ne zmagate) odpre pot naprej. Le kako?

 

Glej jih, mulce! Lani so se tri „Bumbar talentke“ uvrstile na mednarodne otroške festivale (Hana Šega, Ana Grdadolnik, Nastja Rataj) in dosegle super uvrstitve. Celo eno zmago! Bravo dekleta! Zmago v radijskem tekmovanju talentov je dosegel tudi „Bumbar talent“ Rok Rajzman. A ne samo to. Mnogi iz lanske sezone so se z mano  predstavili  marsikje po Sloveniji, posneli svoje pesmi, video spote ali prišli kot gostje v mojo oddajo „Kaktus TOP 8“.  Torej, se „splača“ malo zmigat in prijavit!

NastjaV oddaji „Kaktus TOP 8“ boste tudi to tekmovalno sezono lahko spremljali dogajanje iz izbora Bumbar talentov v Bumbar parku.

Obljubljam, da bo še bolj vroče kot v prejšnji.

 

Glede na pomanjkanje sonca v Sloveniji, mega zadeva! Ne manjkajte, bodite prisotni tako ali drugače, kot nastopajoči ali navijači.

Bumbar park in moja malenkost vas pričakujemo že to nedeljo, 21.09.  ob 15.uri

SpidiKaramba, sem spet pozabil! Tokrat se bodo pevskim pridružili tudi plesni talenti, posamezniki,  v dvojicah, skupinah,ki jih bodo poslale plesne šole, osnovne šole,  vrtci ali so samostojne „formacije“. Ker prijave za nedeljski termin še niso končane,  o imenih kdaj drugič. Lahko pa povem, da so zaenkrat vsa imena razen enega nova. Naj vam prišepnem tako iz prve roke: že na prvem izboru bodo na odru Bumbarja nastopili mednarodno uveljavljeni talenti...Karamba, kdo lahko manjka?! Ne zamudite te enkratne priložnosti. Tudi s prijavami ne odlašajte ter izpolnite prijavnico čimprej.

Tako, chili con carne me že čaka. Karamba, človeka res „zlakotni“ vso to laufanje. A se splača!

Adios, pardon, adijo

 

Vaš Spidi