NOVA SEZONA IZBORA BUMBAR TALENTOV


Bumbar 222Nova sezona izbora Bumbar talentov 2014/ 2015 prinaša nekaj novosti.

Predvsem in zelo pomembno: poleg izbora PEVSKIH TALENTOV bomo letos izbirali tudi PLESNE TALENTE!

Ste komaj čakali na to, kajne?

 

Starostne kategorije za plesne talente so enake tistim, ki jih imajo plesne šole in vsi, ki se ukvarjajo s plesom.

Starostne kategorije za pevske talente so se letos spremenile. Še vedno so tri, le da so v prvi otroci od 3 do 7 let, v drugi od 8 do 10 let in v tretji, veliki, ne otroci, od 11 do 15 let.

 

Bumbar park 08jun 1Na vsakem izboru bomo izbrali tri zmagovalce med pevskimi talenti (za vsako kategorijo enega), tri med plesnimi talenti (skupaj torej šest), ki se bodo uvrstili v prvi polfinale 14.decembra 2014 ali drugi polfinale 17.maja 2015. Zmagovalci med polfinalisti bodo nastopili v Velikem finalu izbora Bumbar talentov dne 14.junija 2015 v Bumbar parku. Seveda so vsi izbori Bumbar talentov v Bumbar parku.

 

Bumbar 111Otroci v kategoriji od 3 do 7 let lahko pojejo brez glasbene spremljave, vsi ostali pa ob matricah. Pesmi so iste kot v sezoni 2013/ 2014 (seznam je bil objavljen na FB in spletni strani www.bumbar.si). Nastopajoči morajo biti v Bumbar parku uro in pol pred nastopom, ker drugače vaje ni možno izvesti. Seveda nastopajoči ne plačajo vstopnine v Bumbar park.

 

Tudi letos bo posebna strokovna žirija ocenjevala pevske in plesne talente v polfinalnih in finalnem  izboru Bumbar talentov. Za plesne talente bo potekalo glasovanje tudi na www.bktv.si pod rubriko BUMBARTALENTI 14 dni po nastopu in 14 dni pred polfinalnimi nastopi.

 

Bumbar park 08jun 2Vse nastope bo snemala BK TV – Telemach, kanal 155. Lahko si jih ogledate v Spidijevi oddaji KAKTUS TOP 8 vsako soboto ob 8.30 in v nedeljo ob 10.50. Istočasno je možen ogled na TV CELJE in SPONKA TV. Seveda jih boste lahko pogledali tudi na You Tube.

 

Tudi tokrat bodo z izborom Bumbar talenti sodelovali sponzorji kot so Euroval, Qlandija, BK TV, Bumbar park, Mariborski vodovod in drugi.

 

 

Nič čakat, kar prijavit se! POGUMNO!