Rezultati polfinala Bumbar talentov

BumbarTalenti 2Ste že radovedni, kakšni so rezultati polfinalnega izbora Bumbar talentov? Saj veste, da je bil v nedeljo, 14.decembra 2014 že prvi polfinale te sezone, kajne?

Tu so dva krat kontrolirani seštevki iz glasovalnih listov članov žirije, v kateri so sedeli: Sanja Zajc, koreografinja(Plesna šola Sebastian), Marko Soršak-Soki, glasbeni pedagog, producent in bobnar v skupini Elvis Jackson, Ana Gomzi, državna prvakinja v gimnastiki in Sandra Auer, TV voditeljica, koreografinja in pevka.

Decembrski polfinalni izbor Bumbar talentov

Bumbar 08dec2014Karamba, saj smo šele bili skupaj na izboru Bumbar talentov v Bumbar parku, pa je že pred vrati nov izbor.

A tokrat čisto drugačen, zelo, zelo, zelo (torej na tretjo potenco zelo) pomemben! V nedeljo, 14.decembra 2014, je polfinale.

Vesoljsko poplesavanje

Bumbar VP 6Na izboru Bumbar talentov 23.novembra 2014 v Bumbar parku se je zgodilo nekaj čudnega.

Na trenutke se je vse gibanje in ples plesnih nadebudnežev spremenilo v ....

.... pravo vesoljsko, kozmično prelivanje.

Nam se zdi enkratno, pa vam?

Le kaj se je zgodilo?! Nenadoma so se... 

Oktoberski izbor Bumbar talentov

IMG 20090103 071406Izzveneli so drugi Bumbar talenti...

Pred nabito polnim avditorijem Bumbar parka so se v vseh treh kategorijah predstavili pevci in pevke Aljaž Šavora,Moisha Mei Macanovič in Enya Lazar,ki je s sabo pripeljala celo tamburaški orkester. 

BUMBAR TALENTI ... PRVIČ!

Bumbar 1„Super“ bi bila prava beseda za opis vzdušja in vsega ostalega na otvoritvenem dogodku izbora Bumbar talentov za sezono 2014/2015 v Bumbar parku.

Obetavni so bili že prvi nastopi! Vse, kar je sledilo, je bilo .... MEGA!