Tobogan in trampolini

BB 50Tobogan in trampolini. V Bumbar parku jih ne morete zgrešiti. Tobogan je ogromna, modra zadeva ob piratski ladji, na kateri je vedno ogromno otrok. Trampolini pa so tako zasedeni, kakor da otroci nikjer drugje ne skačejo več, kot na trampolinih.

Trampolin je takšna super zadeva za skakanje! Otroci že vedo. V Bumbar parku jim nudimo trampoline, ki so obdani z zaščitno mrežo in prilagojeni otrokom. V vsakem trampolinu skače samo en otrok, tako da se otroci ne morejo poškodovati pri skakanju. Varnostna mreža preprečuje, da bi otrok padel izven območja trampolina. Prav tako je skakalna površina trampolina obdana z obrobno blazino, da se otrok pri padcu ne more poškodovati ali udariti ob trdi predmet. 

Seveda skrbimo za dovoljeno obremenitev trampolina. Maksimalna obremenitev trampolina pomeni težo uporabnika, ki še lahko brezskrbno skače na trampolinu. Trampolini so izredno kvalitetni in zagotavljajo ob vsej varnosti optimalno odbojnost, da lahko otroci res uživajo, ko skačejo po trampolinu.

 

BB 15Trampolin je relativno varen šport, kar pomeni, da ima v primerjavi z ostalimi športi veliko manj poškodb. Trampolin omogoča nešteto prednosti otrokom pri njihovem razvoju gibalnih in motoričnih sposobnosti. Do poškod lahko pride le v primeru zlorabe trampolina. V Bumbar parku  je poskrbljeno za vse, da se zagotavlja varnost otrok na trampolinu.

Otroci lahko skačejo po trampolinu bosi (brez čevljev) ali v primernih copatih.

BB 14

 

Skačimo, skačimo, više in više, Bumbarji! Dokler se ne "zvrnemo" od utrujenosti. Je kaj boljšega kot mesto, kjer lahko skačemo tako visoko, kolikor zmoremo, in se nič ne bojimo, da se bomo udarili, če pademo? 

Tukaj je še tobogan, kjer se lahko otroci vozijo po riti kot po najbolj nevarni ledeni bob stezi olimpijskega prizorišča v Sočiju. Lahko plezajo skozi plastične tunele kot največji iskalci najlepših diamantov skozi rove Južne Afrike.

 


Bumbar 7Tobogani so res mega stvar, kajne otroci? Le kako lahko to razume nekdo, ki se nikoli ni spuščal po njem?

Ne more! Pa pika! 

Glavno, da je nam Bumbarjem lepo, kajne?