Nogometno - košarkarsko igrišče

BB 36Ali mislite, da so vsi košarkaški asi, od Michaela Jordana, Kobe Bryanta, Magic Johnsona, Larryja Birda, Shaquille O'Neala, do Dražena Petrovića, Tonija Kukoča in naših Petra Vilfana, Jureta Zdovca in sedanjih bratov Dragić, začeli svojo kariero kar na igriščih NBA in drugih lig? Seveda ne! V glavnem so začeli s kakšnim košem na domačem dvorišču ali morda šolskem igrišču.

Bumbar park omogoča vsem Bumbarjem, da vzljubijo košarko kar na košarkaškem igrišču v Bumbar parku, ki je prilagojeno ravno za te nežne Bumbarske ritke in kolena. Kako super je, če igramo košarko s prijatelji? 

Košarko igrajo otroci na spretnostnih napravah, kjer imajo morda kar čisto pravi individualen trening. To pomeni: samo otrok in trener. Trener je seveda lahko očka! 

BB 38Lahko pa igrajo košarko na posebnem zaprtem igrišču, kjer se igra tudi nogomet in nasploh  igre z žogo. Kako bi brez nogometa, tega športa številka 1 v svetu?! Če ga igra toliko otrok po svetu, ga moramo še Bumbarji in Bumbarke v Bumbar parku, kajne? 

Otroci, lahko se preizkusite s prijatelji tudi v ročnem nogometu. Takrat, ko ste že preutrujeni, da bi še noreli in skakali po igralih.

Nogometno in košarkaško igrišče omogoča varno igranje nogometa, košarke ali žoge nasploh v okviru zavarovanega igrišča.

Otroke lahko naučimo spretnosti z žogo, da bodo enkrat sami "zabijali" žogo v gol ali koš kot najboljši nogometaši kot je Messi ali z najvišjimi skoki pri košarki. Seveda jim sedaj lahko pomagamo zabijati žogo v gol ali koš kar sami! Super kombinacija z očkom, kajne? Žoga, mala okrogla stvar, je preprosto zabavna! Čim več golov in košev, dragi Bumbarji in Bumbarke, na nogometno košarkaškem igrišču v Bumbar parku! Gremo!