Igrala za najmlajše

BB 64Bumbar park nudi vsem otrokom možnost  igranja, ne glede na njihova leta. Otroci lahko sprostijo vso svojo energijo, odvržejo presežek adrenalina in norijo, norijo in norijo. A  so pri tem tako varni, kakor da bi mirno spali v svoji domači postelji. Tudi tisti najmlajši, "ta miceni", cicibančki. 

Ja, tudi najmlajši, ki še nimajo dveh, treh let se lahko igrajo v čisto posebnem delu Bumbar parka, kjer se nahajajo igrala za najmlajše. Kaj vse najdemo tukaj?

BB 63Bazenček s tisoče pisanih žogic. V njih lahko počnejo karkoli, saj se ne morejo poškodovati, čeprav je njihov korak še nestabilen. Padejo samo na mehko. A opazovati žogice, ki se kar znova in znova pojavljajo... Kakšen čudež?!

Tukaj je čisto njihov mali tobogan. Lahko se spustijo po njem po ritki ob varni mamini ali očetovi roki. Morda so navdušeni plezalci. Plezalo, prirejeno za njihovo starost, je kot naročeno za urjenje vseh mogočih plezalskih in vešalnih sposobnosti. 

BB 53Seveda, avtomobički za male nadebudneže so tudi tukaj. Varni, kot morajo biti varni za takšne dragocene rokice, nogice in glavice. 

Pripeljite svoje male Bumbarčke.

Uživajte, ko opazujete njihove začudene oči.

Kako je svet enkraten, kajne?