Električni avtomobilčki

BB 58Voziti avto je zabavno! Če smo še Bumbarji in Bumbarke, seveda ne moremo na ceste. Nimamo avtov in predvsem nimamo šoferskega izpita. A dokler ne pridobimo teh zadev in seveda nekaj let, se lahko zabavamo z vožnjo električnih avtomobilčkov v Bumbar parku.

Lahko odpeljemo prijateljico na sladoled v mesto. Morda mamo na tržnico ali se gremo preprosto vozit s prijatelji. Kako zabavno je, ko vozimo avtomobilčke, se prehitevamo in na ves glas hupamo: "Huuuuhuuuu! Pazi, moj avto je tu! Umakni se! Prehitevam!"

Med seboj tekmujemo in debitiramo o naših avtomobilih.

 

BB 57"Ne, prisežem na Ferrari. Ni boljšega avta!" "Ah, je pa že boljši BMW". Kakor, da smo že "stari šoferski mački".

Lahko smo slavni dirkači Formule 1! Kot Schumi polagamo ovinke in seveda pazimo, da nas ne odnese s steze. Več kilometrov imamo, več izkušenj imamo in vsak dan smo boljši. Seveda pazimo tudi na ostale voznike, ki niso tako hitri, kot smo mi. Smo pač profesionalci, prvaki Formule 1!

Električni avtomobilčki so varni in prilagojeni otrokom. Vožnja z njimi je omejena na določen del Bumbar parka. Tako so varni otroci pri sami vožnji avtomobilčkov in ostali otroci, ki se igrajo v Bumbar parku.