Bumbar park igral

Bumbar park je največje družinsko igrišče v Sloveniji! A saj ne gre v prvi vrsti za to, da smo največji. Celoten prostor Bumbar parka je prirejen za otroško igro in zabavo na številnih otroških igralih, ki jih drugje ne boste našli. Vaš Bumbar in Bumbarka lahko v Bumbar parku sprostita vso otroško domišljijo in se noro zabavata in igrata z drugimi otroci.

BB 0

Kakšna igrala se skrivajo v Bumbar parku? No, skriti jih skoraj ne moremo, saj so nekatera izredno velika. A vseeno se je v Bumbar parku skrila piratska ladja, ki sprošča otroško domišljijio bolj kot vsaka televizija. Ne verjamete? Pripeljite vašega Bumbarja ali Bumbarko, pa vam bosta sama povedala. Navdušenje otrok nad piratsko ladjo, tako deklic kot fantov, je neskončno.

BB 52

Kaj še imamo v Bumbar parku? Najprej fantastični tobogan.  Kakšen užitek se je spustiti po ritki, na hrbtu ali trebuščku po toboganu navzdol?! Naj vam povedo otroci sami. Tukaj je še nogometno in košarkaško igrišče, trampolini za otroke in številna igrala za manjše otroke. Seveda ne smemo pozabiti električnih avtomobilčkov, pa spretnostnih naprav, kjer lahko odigrate s svojim Bumbarjem zračni hokej ali video igrico. In še in še. 

BB 35

Pripeljite svoje otroke. Odkrijte Bumbar park njim in sebi. Vaši otroci se bodo sprostili skozi igro, zabavo in druženje z ostalimi otroci kot že dolgo ne! Druženje z ostalimi otroci, spoznavanje skozi igro in domišljijski svet z novimi prijatelji, je prava vsebina Bumbar parka. Včasih je kar težko oditi domov, ko se poslavljaš od novega prijatelja. "Mami, saj bomo jutri spet prišli, kaj?" Kolikokrat slišimo te besede in prošnje vaših otrok.

BB 62 

Vi pa? Ja, lahko spijete kakšno kavo v Bum Baru. Oroci vas prav gotovo ne bodo potrebovali, še manj pogrešali!